Results 1 to 2 of 2

Thread: 6425 Low Voltage

  1. #1

    Default

    '95 Mustang GT just got the Digital 6AL only getting 1.3V. Have both hard wires ran to the battery (relocated to the trunk) and I'm using the no splice harness (part #8874). I've got 12.3V all the way to the box, but at the red wire on the harness it's only 1.3V. Swapped back to no box, and it fires right up. Swapped grounds straight to chassis and still the same voltage. Box won't even power up. On a another note, I do have 12.4V to the white wire off the box.

  2. #2

    Default

    Have you tried taking that small red wire coming from the MSD box directly to battery positive to see if the car starts like that?
    shake-n-bake

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About us
Holley has been the undisputed leader in fuel systems for over 100 years. Holley carburetors have powered every NASCAR® Sprint® Cup team and nearly every NHRA® Pro–Stock champion for four decades. Now, Holley EFI is dominating the performance world as well as our products for GM's LS engine. Holley's products also include performance fuel pumps, intake manifolds & engine dress–up products for street performance, race and marine applications. As a single solution, or partnered with products from other Holley companies - Hooker Headers, Flowtech Headers, NOS Nitrous, Weiand, Earl's Performance Plumbing, or Diablosport - Holley products can give you the edge you need over the competition.
Join us