Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19

Thread: Grid with 7763 added!!

  1. #11

    Default

    Multiple times, and it's pinned the same on all connectors, solenoids disconnected and connected no controller connection

  2. #12

    Default

    Guess send back??

  3. #13

    Default

    not sure what the hell happen but after connecting and disconnecting with my old tuning laptop still no connection to the 7763, but after connecting with my lil mini tuning laptop acer brand, i disconnected the from 7730 and then hit connect and another connection showed with nothing but ?????? ??? in the name fields but clicked on it and bamm it connects and light comes on and i am able to set it up!!!!!!!

  4. #14
    msdtech1955 Guest

    Default

    does your laptop have version 2 or 4.5 .net frameworks?

    http://www.microsoft.com/net/downloads

  5. #15

    Question

    I am having the same problem with my grid 7762 addition. Do you follow the same steps as above?:bored:

  6. #16
    msdtech1955 Guest

    Default

    what version of windows do you have?

  7. #17
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    2

    Default

    same problem here. using version 4.3.3.20367 with windows 10. plugged in the can bus with the 7763 and also 7761. nothing. tried to disconnect and reconnect several times. any suggestions ? thx, mike.

  8. #18
    msdtech1955 Guest

    Default

    what shows up on the menu ?

    grid start up menu.jpg

  9. #19
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    6

    Default

    Quote Originally Posted by Mrj1273 View Post
    same problem here. using version 4.3.3.20367 with windows 10. plugged in the can bus with the 7763 and also 7761. nothing. tried to disconnect and reconnect several times. any suggestions ? thx, mike.
    I initially had a similar problem with windows 7 and msdview v3.
    to resolve the issue I made sure the key was on and then clicked on disconnect and then connect,a window then opened giving me the oiption of clicking on the grid or a number of ???? which ended up being the 7763.
    I was then able to program the 7763 and the light was lit on the module.

    When I tried msdview v4 it did not respond when I clicked on the 7763 option so was not able to open it.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About us
Holley has been the undisputed leader in fuel systems for over 100 years. Holley carburetors have powered every NASCAR® Sprint® Cup team and nearly every NHRA® Pro–Stock champion for four decades. Now, Holley EFI is dominating the performance world as well as our products for GM's LS engine. Holley's products also include performance fuel pumps, intake manifolds & engine dress–up products for street performance, race and marine applications. As a single solution, or partnered with products from other Holley companies - Hooker Headers, Flowtech Headers, NOS Nitrous, Weiand, Earl's Performance Plumbing, or Diablosport - Holley products can give you the edge you need over the competition.
Join us