Announcement

Collapse
No announcement yet.

ARC not recognized in MSDView

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • ARC not recognized in MSDView

    What might the problem be if the ARC module is not recognized with the ignition on and MSDView up? The only thing that's available to connect in MSDView is the PowerGrid. Help!

    Never mind, got it solved.

  • #2
    was the ignition switch on?

    Comment


    • #3
      Originally posted by Profexum View Post
      What might the problem be if the ARC module is not recognized with the ignition on and MSDView up? The only thing that's available to connect in MSDView is the PowerGrid. Help!

      Never mind, got it solved.
      Got the same problem... help!

      BTW all ready has been updated


      EDIT: Got it straight!

      Took a break and came back and tried it one last time, now it works!

      Comment


      • #4
        gave it a few seconds ...then plugged the cord back in?

        Comment


        • #5
          yes, did something else for a bit and then came back and plugged it all up:thumbup1:

          Comment


          • #6
            My 7730 is updated but i cant recognise the 7761.
            Could my grid be to old? S/N 102

            Comment


            • #7
              yeah, that bad boy needs to be updated for sure.

              Comment


              • #8
                Same

                What did yall do to fix this problem, I am having the same problem cant see the arc module and also my Launch control module 7751 says COM ERROR on the screen .
                Firmware on 7730 is 1.7.3

                Comment


                • #9
                  p/m phone number

                  Comment


                  • #10
                    Add me to the list. I went through every thing i could find.

                    BTW what is the LED function? Is it supposed to be on?

                    Also will it show up in the Racepak?

                    Thanks.
                    Ellis Groo
                    Speed Secrets
                    95 Z28 9.36@149 in street trim

                    Comment


                    • #11
                      How did you guys get this fixed? I am having the same issue.

                      Comment


                      • #12
                        Tried it again this morning and all seems ok.

                        Comment


                        • #13
                          most of the time...it takes 5 to 10 seconds for the laptop to see the
                          arc module ....

                          Click image for larger version

Name:	arc menu.jpg
Views:	1
Size:	118.5 KB
ID:	342899

                          Comment


                          • #14
                            bump..

                            Updated my View software this morning and the 7730 software and now the 7761 wont appear on the connect screen. Ignition switch is on..

                            Comment


                            • #15
                              Bump, also plugged up a 7763 I had laying around and nothing with this one as well.

                              Comment

                              Working...
                              X